cristina-llado

Cristina Lladó Serra

 

Consultora en Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG) amb més de 10 anys d’experiència professional en aquest sector.

Llicenciada en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduada en Gestió del Territori, per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, ha cursat diversos cursos d’especialització en àrees com la gestió de projectes SIG o les bases de dades espacials.

Durant la seva trajectòria professional, ha treballat en el sector públic i privat aplicant tècniques de sistemes d’informació geogràfica en diverses temàtiques com urbanisme, medi ambient, geologia, gestió del territori i mobilitat, realitzant tasques de digitalització, estructuració, georeferenciació o anàlisis de dades geogràfiques.
També ha participat en el desenvolupament i implantació de SIG corporatius per diverses institucions i ha col•laborat en desenes de projectes de divulgació a través d’internet de cartografia en format SIG.
A més a més, ha estat formadora de programari SIG en diversos cursos per a Ajuntaments, Col•legis professionals i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Domina eines de SIG, com el QGIS, ArcGIS i gvSIG, i de CAD, com l’AutoCAD i el MicroStation, així com altres eines com PostGIS o OpenStreetMaps.